Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВБългарската страна не знам какво е видяла, но

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВБългарската страна не знам какво е видяла, но
Коментари Харесай

Тома Биков за руската следа: Мнозинството, което се задава, обслужва незападни интереси

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

" Българската страна не знам какво е видяла, само че българската страна е длъжна да си пази националните ползи. Като виждам какво болшинство се основава, с всичките им искания за про Запада, част от тях, приказват, че са евроатлантици и единственото което вършат, е да обслужват незападни ползи. " - разяснява в утринния блок на БТВ съветската диря във гърмежите на фабрики с муниции у нас Тома Биков от ГЕРБ.

" За една нощ беше пренаписан Изборният кодекс. Днес ще гласуваме още веднъж срещу дневния ред. Разбрахме, че са отпаднали две точки - за Росенец и за намаляне на дотациите. 

Демократична България и Има Такъв Народ са се отказали от своите фундаментални оферти и през днешния ден може би ще получат поддръжка. Всяко гласоподаване изисква болшинство. Днес съвещание ще има, различен е въпросът какво са се разбрали.  

Не знаем дали изборите няма да има след два месеца единствено. Ние сме подготвени за предварителни такива. Ако президентът няма концепция, виждаме какви погроми се случват през последните няколко дни. " - добави гостът в студиото.  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР